De Ambachtslieden

Van Het Internet.

Digitaal vakmanschap
Uw merk, onze strategie

Ambacht.

Zoals vroeger de smid zijn ruwe erts omsmolt en bewerkte tot iets moois.. Zo smeden wij, in het Engels ook wel To Forge genoemd,met de digitale bouwsteen, de Pixel, onze websites. Zo proberen wij per project dat wij doen, het internet een mooiere en gebruiksvriendelijke plek te maken.

Oplossingen Op Maat

Groei Nu Digitaal

Tegenwoordig kan iedereen websites maken. Dus wat scheid dan nog het kaf van het koren? Daar komt ForgedPixel bij kijken. Wij zien een website namelijk niet als digitaal visitekaartje maar juist als middel.

Een website is niets meer dan een middel om uw doelen te bereiken.

Het gaat immers om het behalen van uw gestelde doelen. Dit doel kan bijvoorbeeld het verhogen van omzet of naamsbekendheid zijn.  Door samen deze doelen te stellen kunnen wij werken aan een naadloos passende digitale strategie.

Ontdek digitale groei
SEA Adwords Campagnes
ForgedPixel website ontwikkeling - Custom website code
Onze experts

Maak Kennis Met Het Team

Dylan de Jonge

Dylan de Jonge

Eigenaar & Front-end Developer

Dylan is al meer dan 8 jaar bedreven in webdesign en development. Hij is Cum Laude afgestudeerd aan de Hogeschool ICT & Media Design Fontys te Eindhoven. Hij heeft gewerkt voor meerdere grote bedrijven als Acer, Hyundai, ABN AMRO en het Openbaar Ministerie.
Imke Ploegmakers

Imke Ploegmakers

Content & Social

Content is cruciaal in een digitale campagne. Imke is verantwoordelijk voor de communicatie en overziet de content creatie processen binnen ForgedPixel. Zo helpt zij klanten met het inhuren van onze partners en beheert zij de Social Media accounts.
De Partners van ForgedPixel

Partners

SEO, Content, Security

Door samen te werken met specialisten in verschillende vakgebieden als SEO (Zoekmachine optimalisatie), Content creatie en schrijvers en security experts voor onze servers kunnen wij hoge kwaliteit garanderen.
We hebben alles in huis

Waarom Wij U Kunnen Helpen

Content
Creatie

Het creëren van content, ook wel de inhoud van een website genoemd. Wij ontzorgen u door relevante content te creëren voor uw website. Bij deze content kunt u denken aan artikelen, reviews en YouTube videos.

Website
ontwikkeling

Met meer dan 7 jaar ervaring in website ontwikkeling voor zowel MKB als met multinationals zijn onze ontwikkelaars in staat uw websites zo te bouwen dat ze uw doelen zo efficiënt mogelijk behalen.  Elke website is optimaal ontwikkeld voor uw computer, tablet of mobiel.

Versla
Concurentie

Wij analyseren uw concurrentie op SEO (zoekmachine optimalisatie) gebied. Dit is bepalend voor haar digitale groei. Door actief te monitoren en daarop te acteren zijn wij beter in staat uw bedrijf boven concurrentie uit te laten stijgen.

Online
Marketing

Met onze online-marketing diensten gebruiken wij het internet optimaal om meer bezoekers naar uw website te leiden. Met als doel om deze bezoeker om te zetten in een micro of macro actie, zoals een sale.

Hosting
op maat

Host uw website veilig op één van onze snelle servers met onze hosting-diensten. Uw website en e-mail op een overzichtelijke plek en beveilig uw website gegevens met  SSL (groen slotje).

Onderhoudop contract

Het onderhouden van uw website is hoogstwaarschijnlijk niet uw core-business. Om u digitaal geheel te ontzorgen onderhouden wij ook uw website. Zo zorgen wij bijvoorbeeld dat u altijd de laatste updates op gebied van beveiliging en plugins heeft.
Werken voor ForgedPixel

Werk Met Ons

Front-end developer
Regio Uden
Content manager
Regio Uden