Het verhaal achter ForgedPixel

ForgedPixel is een initiatief gerund door mij, Dylan de Jonge, om jou succesvolle online strategieën te leren die zorgen voor digitale inkomsten op een actieve of passieve manier.

Wie is ForgedPixel - Dylan de Jonge uit Uden
Wie is Dylan de Jonge?

En hoe weet hij deze dingen?

Ik ben een Brabantse gast van in de 20 en heb al sinds ik me kan herinneren een onverklaarbare honger.

Deze honger zorgt vaak voor rusteloosheid en slapeloze nachten. Het zorgt ervoor dat wanneer mijn vrienden op stap gaan, ik thuis met dit gevoel bezig ben.
Maar heb ik een vreemde aandoening?

Nee.

Ik heb net als vele andere mensen een enorme honger naar kennis en kunde die geen baas kan stillen.

Ik heb het ondernemers-gen.

Mijn verhaal begint rond de tijd toen ik 8 jaar oud was. Op deze leeftijd heb ik in de openbare bibliotheek in Uden mijn eerste website in HTML gebouwd. Erg indrukwekkend was die website niet, maar  het plante de zaadjes die later zijn vruchten af zal werpen.

Vanaf mijn jeugd af aan ben ik niet meer weg te denken van een computer; Ik begon op jonge leeftijd te gamen – RuneScape 😉 –  en was niet meer achter de PC weg te slaan. Ik heb talloze uren doorgebracht en al op jonge leeftijd leren omgaan met strategieën, de Engelse taal en communicatie.

Toen ik 9 jaar was leerde ik Adobe Photoshop kennen en was ik gedreven om het programma te ontdekken door actief signatures op forums te maken voor iedereen die ook maar iets gaafs wou hebben. Daar leerde ik mijn creatieve kant steeds meer digitaal ontwikkelen.

Fast forward naar mijn studie; Omdat ik mijn ideeën en concepten tastbaar wil maken heb ik gekozen voor een ICT gerelateerde studie; namelijk IT & Media Design aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Tijdens deze studie ben ik terecht gekomen bij Mediamonks in Hilversum waar ik campagnes voor verschillende fortune-500 companies heb mogen maken. Na cum-laude afgestuurd te zijn in 2013 ben ik ForgedPixel begonnen. Een nieuwe avontuur om zo nog meer mensen te kunnen helpen met websites en online marketing.

Buiten ForgedPixel werk ik ook als senior front-end developer en e-commerce specialist voor Capgemini. Vanuit Capgemini werk ik voor bedrijven als ABN-AMRO, Het Openbaar Ministerie, start-ups en Mediq Medeco.

Deze jaren aan ervaring over het gehele online marketing spectrum wil ik graag met je delen om zo ook jou te laten slagen in online business.

En hoe ga ik dat doen?

Hint: Het gaat mij niet om geld

Het is mijn passie is om mensen te helpen. De een doet dit door zich in te zetten voor goede doelen. De ander kiest voor er voor zijn neefje extra te helpen met huiswerk. Ik kies er voor om mijn kennis met zoveel mogelijk mensen te delen en te genieten van de overwinningen die ze ermee behalen.

Door complexe ideeën af te breken tot te kern en dit op een eigen manier te vertellen ben ik in staat informatie laagdrempelig over te brengen zodat zoveel mogelijk mensen kunnen leren van de wondere wereld van Online Marketing, webdesign / IT en video.